Връщане или замяна

100% Сигурност! Гаранция за връщане или замяна

Ако получената стока е дефектна или не отговаря на описаното в сайта, в срок от 14 календарни дни може да я върнеш или замениш. Изпрати продукта заедно с попълнената бланка за замяна и връщане на адрес: офис на Еконт – гр. София, бул.Петър Панайотов 3 – База 1, за „Зара Къмпани ООД“, тел. 0877046800

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид – да не са носени, със запазена оригинална опаковка и етикет.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаеш да възстановим сумата, то това става задължително по банкова сметка, която ни предоставиш.

При връщане или замяна на продукти, молим те да попълни бланката за връщане.

Ако желаеш възстановяване на сумата по банков път, попълни в бланката банковата сметка, както и титуляр на сметката.

Ако желаеш замяна на продукта – напиши с кой да го заменим.

Технологичното време за обработка на върнати артикули е около седмица. Когато пратката пристигне при нас и продуктите бъдат прегледани, веднага ще се свържем с теб!

Условия за връщане или замяна:

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
1. констатирани липси;
2. дефекти на стоката;
3. несъответствие с обявеното описание.

 

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
1. възстановяване на заплатената сума;
2. заменяне на стоката с нова;

 

Разноските по всички доставки на стоката, както и банковите такси за възстановяване на сумата са за сметка на купувача, с изключение на случаите, когато това е по вина на blumoon.eu (напр. изпратен грешен продукт).

В случай, че си се възползвал от Отстъпка „Безплатна Доставка над 39.90 лв!“ след което връщаш част или цялата поръчка, и в случаите в които прекалкулираната поръчка не превишава 39.90 лв следва да заплатиш и вече направените транспортни разходи за поръчка ти по тарифата, предоставена от BluMoon. Сумите се възстановяват само и единствено по банков път в срок от 14 дни от получаването на върнатите продукти.

Можете да се възползвате и от сайта ОРС.

 

Приятно пазаруване!