Въпроси и отговори

Как да поръчам?

Може да направиш поръчка онлайн с или без регистрация в сайта ни, по имейл info@blumoon.eu или в чат платформата (към Фейсбук) на сайта.При успешно направена поръчка ще получиш имейл с информация за поръчката. За по-бърза обработка е нужно да попълниш правилно данните за доставка и контакт .Наш консултант ще се свърже с теб по телефон само ако е необходимо допълнително уточнение по поръчката.

Каква е цената за доставка?

За поръчки до 69.90лв цената за доставка е по тарифите на Еконт, с 15% отстъпка.За поръчки над 69.90лв доставката е безплатна до офис на Еконт.

Какъв е срокът за доставка?

Срокът за доставка е около 3 работни дни (следващи деня на поръчката) за стоки в наличност. За стоки без наличност ще те информираме своевременно, преди да потвърдим поръчката.Доставката се извършва с куриер от фирма Еконт Експрес.

Как мога да върна или заменя продукт?

Можеш да прочетеш подробни инструкции тук.

Получих грешен/дефектен продукт, или липсва продукт от поръчката ми. Какво да направя?

Можеш да прочетеш подробни инструкции тук.

Мога ли да платя при доставката на продукта?

Да, при поръчката си чрез сайта избери опцията за плащане „Наложен платеж“.

Мога ли да фиксирам час за доставка?

Към момента не можем да предложим тази опция.

Изпратена ли е поръчката ми?

Можеш да провериш статута на поръчката си в профила си. Ние ще ти изпратим мейл, когато пратката е натоварена, за да я очакваш.

Доставяте ли в цяла България?

Да, Еконт Експрес прави доставки до всяка една точка на България.

Възможно ли е цвета на продукта да се различава от този на снимките в сайта?

Показаните снимки в сайта представят наличните цветове от продуктите. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона в цвета, което се дължи на настройки и технически параметри на индивидуалните компютърни системи, които биват използвани за достъп до сайта.