Топ 10 тенденции за бижутата през 2018

Не е възможно да се характеризират тенденциите за бижутата през 2018 в една дума. Дори 1 изречение няма да е достатъчно! Все пак нашите любими аксесоари минават на ново ниво. Може да забравите да си вземете чантата, но да забравите гривната или обеците днес се счита за лош вкус. Обеците ще са дълги до рамото, че и повече. Чоукърите все още ще са модерни, но ще са с нови елементи по форма и слоган. Пръстените също ще са много по модерни – на всеки пръст, или по няколко на пръст.

Пънк и гръндж

Новият сезон е напълно унисекс. Затова акцентираме на мъжките бижута, тъй, като могат да се носят и от мъже, и от жени. Колекциите са представени от 1 обеца и големи висулки.

Обеците ни връщат обратно към времената на хеви музиката и безгрижния живот. Във всеки човек тази тенденция предизвиква различни емоции.

Женственост

Гурутата на модната индустрия разчитат на разнообразието, като изпращат скучните бижута на рафтовете по складовете. Основното лого на 2018 е “Няма да е евтино!”. Така, че внимавайте при следващата си покупка – кристалите трябва да са качествени и искрящи. Обърнете внимание на бижутата със Сваровски. Женствеността е на преден план: колиета и гривни, етно мъниста и масивни бижута – всичко това ще остане модерно и през 2018.

Ние ви предлагаме:

Класическите перли

Има ли нещо по-женствено от перлите? Не? А, ако ви кажем, че има? За нас най-женственото бижу е фина верижка с малка перла на нея (или друга малка висулка). Но и някак този тип бижу не е особено подходящо за момичетата под 20…

Диско

Максимализмът диктува правилата за сезона есен/зима 2017/2018. Модерни обеци тип халки въплащават диско ерата, изразяват куража и свободата на жените. Можете спокойно да заложите на халки или обемни обеци.

 

И не забравяйте – бижутат от епохата на диското си отиват най-много с дрехи от същото време!

Ами материалите?

Кристали и чистота

Един от хитовете на бижутата за 2018 е колие от големи камъни/кристали. И колкото повече пластове – толкова по-добре. Можете да заложите на различни висулки или етно стил.

Ние ви предлагаме:

Винтидж фауна

 

За известно време брошките бяха на заден план, но през 2018 се завръщат с пълна сила. Големи брошки с форма на змия, гущер или пеперуда са акцента на 2018. Направени от метал, с различни камъни, структури и цветове. Винтидж брошките са особено популярни.

Ние ви предлагаме:

 

Късче от нощното небе

Независимо дали ви харесва или не – известните дизайнери не могат да отложат създаването на дамски обеци с изкрящи камъни. Модните подиуми бяха пълни с дизайни наSaint Laurent, Isabel Marant, Oscar De La Renta, Marchesa с камъни.

За гривните

Тези, които обичат да експериментират ще останат изненадани. Дизайнерите залагат на гривни с голям диаметър, пролетни форми, които изглеждат страхотно и на гола ръка, и върху дреха.

Ние ви предлагаме:

Пръстените

Тенденцията с пръстените е подобна – можете да ги комбинирате с двойни гривни. Също така носенето на масивни пръстени върху декоративни ръкавици няма да избгуби обаянието си и през 2018.