Гривна с розово златно покритие и 10 разноцветни кристала

19.90 лв.

Модерна красива гривна с покритие от розово злато и разноцветни кристали. Изящна изработка.

Подходящ подарък за жена за всеки повод – годишнина, Коледа, рожден ден, Свети Валентин, 8-март.

Дължина на гривната: 17см + 5см